Julebrev 2013

Det er igjen ett helt år siden sist jeg skrev julebrev, og igjen er jeg litt overrasket over så fort tiden går. 2013 har vært et år med mye action, gøyale opplevelser, et par frustrasjoner og fine reiser. Det har vært mange gode øyeblikk, ting som får meg til å smile, sommeren var varm og jeg tror jammen meg 2013 har vært et av de bedre årene totalt sett, og det er ikke dårlig.

Året begynte med konserter, Disney on Ice og årets første karusellrenn for Storesøster. Det var salgsmøte i Holmenkollen med jobben og året begynte bikkjekaldt og med mye snø. Det ble selvsagt utnyttet til fulle da jobben dro til Skeikampen første helga i februar som vi gjør hvert år. En super helg med strålende sol, masse brettkjøring, mye afterski og morro.

I februar ble det også operasjon på meg, som dere kanskje husker. Det virker allerede så fjernt, men jeg angrer ikke et eneste sekund. Alt er gått helt knirkefritt, og blir bare finere og finere.

Mars er den o’store bursdagsmåneden, også i år feiret behørlig. Jentene fikk hvert sitt prinsesselag, og alle jentene som var her trippet rundt i krone og strutteskjørt. Kjempesøte alle sammen.

I påsken koste vi oss på fjellet, med sol, ski og veldig hyggelig selskap av de gode naboene.
Storesøster gikk laaaangt på ski, mens Lillesøster ville ha skiene av like fort som hun fikk de på.
Spill, grilling av mashmallows, supert selskap og godis hører også med til påskekos.

Første utenlandsreise ut i år var til Amsterdam.
Vi storkoste oss en langhelg i denne byen, med god mat og sightseeing, shopping og kvalitetstid.
Mannen fikk også endelig brukt morgengaven sin, som var en hel dag på racingbanen.

Mai fortsatte med sitt sedvanlige festbrus, 17. maitog og feiring både her og der.
Vi kom i gang med terrassebyggingen også, endelig skulle vi få mer plass ute, og få bort røklet som lå der fra før av. Med god hjelp kom den på plass, og vi er storfornøyde!


 

Så feiret vi ett år som gift, samtidig som vi var en langhelg i Kristiansand og besøkte Abra Havn og Dyreparken. Abra Havn var fantastisk, til og med for oss store. Og bare en uke etter Dyreparken tok vi turen til Riga for å delta i bryllup. Overraskende fin by og veldig fint bryllup. Nok et sted vi kan tenke oss å reise tilbake til. Jurmala var jo nesten som syden!


Sommeren i år var jo fantastisk på værfronten. Sol og varme stort sett hele tiden.
Vi jobbet litt, var litt på hytta. Mannen var på en ukes båtferie med kompisene og så dro vi til Frankrike. På roadtrip gjennom Sverige, Danmark og Tyskland før vi landet i Lyon hos et vennepar.
Der var det sånn ca førti varme og vi svettet konstant, men nøt hvert sekund av varmen, badingen, grillmaten, vinen, ostene, croissantene, eselturen, treklatringen, latteren og alt annet vi gjorde og sa. Kanskje bortsett fra de ekstremt varme nettene og heteslaget til Storesøster….
Dog, en super uke hos fine folk!

 


Så hadde jeg en uke på Øyafestivalen med gode venner. Endelig tilbake etter tre år uten!
Skolen begynte igjen, og det gjorde også aktivitetene. Lillesøster begynte på dans, mens Storesøster fortsatte på ridingen. En ukes rideleir før skolestart gjorde susen for interessen. Et vennepar holdt årets beste sommerfest, der vi danset og danset og danset. Og i begynnelsen av september var været fortsatt så fint at vi inviterte sånn ca femti stykker på grillfest på terrassen…


Årets siste utenlandsreise ble London. Jeg tok med meg Lillesøster og besøkte Ane og PR i nye huset. Lillesøster så fascinert av å fly. Av å kjøre tog, undergrunn og to-etasjes buss. Vi koste oss max med late morninger, dyrepark, London Zoo der vi så apene på nært hold og shopping. Fine London by!

Oktober ble en heftig måned. Mormor tok farvel, og det ble noen triste dager. En fin begravelse og gode ord, fine minner. Det er rart å ikke ha henne med lenger. Oktober var også måneden for festplanlegging. Halloween-festen var i år som i fjor en stor suksess, og supergøy.Det var fortsatt ingen snø da november kom, rekordvarm. Jeg signerte endelig på ny stilling innen firmaet, og flere måneders tankespinn var over. Jeg gleder meg til å begynne på nye utfordringer i 2014. Desember har vært full av arrangementer. Juleavslutninger, Luciafeiring, fester, julebord, vennegruppe, bursdager og det meste man får plass til. Jeg fant ut at det absolutt må festes litt mer med Lillebror. Og mammahjertet svulmet da Storesøster klarte jobben som konfransier på juleavslutningen med glans.

Ønsker dere alle en gledelig jul, en strålende romjul – og ett fantastisk nytt år.
Måtte det bli deres beste! Stor klem til dere alle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s