Rise and shine!

God morgen! Jeg er småkvalm etter å ha stått opp for å trene, på altfor lite søvn. Er likevel fornøyd med at jeg i det hele tatt allerede har gjennomført en liten økt – på verdens minste treningsrom. Kroppen har mest lyst til å legge seg igjen, men her er det ingen bønn. Det blir dusj og frokost, før jeg om en time må stå klar til dagens innsats. Med nesten 200 deltakere blir det nok å henge fingrene i. 
Minglingen i går var veldig morsom. Vi fikk utdelt en klistremerkebok og klistremerker av oss selv, og nå gjelder det å samle inn flest klistremerker og svar på spørsmål fra de andre deltakerne. Etter minglingen tok vi turen ut til en tapasrestaurant som har vært her siden midten på 30-tallet. Bodega Monumental. Et bittelite sted, med fantastisk tapas. Første gang jeg har opplevd at en potet smelter på tunga! 
Hotellet er forresten småfancy, som dere sikkert har sett på de tidligere bildene. Det er også det første hotellet jeg har vært på der døren til rommet går innover. Det er så mange her som har stått i flere minutter og prøvd å dra døra utover, og jeg har ledd så mye av akkurat det.
Ha en fin mandag. Satser på at jeg rekker stikke innom kjapt senere i dag også!
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s