Bursdagslunsj og verdens største dessert

Lillesøster ble behørig feiret med tur til Oslo by, bursdagslunsj, ballonger og litt shopping. 
Da vi gikk der slo det meg hvor lite Lillesøster faktisk er i Oslo by i motsetning til sin Storesøster, og bare det å vente ved et lyskryss på grønn mann er noe hun så og si aldri har gjort. Eller tatt t-banen. Eller trikken. Så her må vi nok øke frekvensen på Oslo-besøkene litt fremover.
Etter å ha shoppet litt nye sko til snuppa, som plutselig har vokst et par nummer, tok vi turen innom RiktigeLeker som er himmelen for slike små – og store. De dukkehusene de har kunne jeg gjerne hatt et par av, og Lillesøster gikk nesten bananas i Barbie-hylla. 
Hun storkoste seg med kjøttboller på Fridays, og ballonger, der en sprakk så alle i restauranten hoppet i stolene sine. Lillesøster holdt på å le seg ihjel, helt til servitørene kom og sang bursdagssang for henne. Med rakett i desserten og heliumstemmer. Det var noe skummelt, men veldig gøy etterpå. 

Desserten hun valgte var en Popcorn Brownie Sundae, med vaniljeis og krem, popcorn, browniebiter og både karamell og sjokoladesaus. Utrolig nok gikk det med ganske mye.  Og nå er altså endelig alt bursdagsmaset over for i år. 
Lillesøster ble med tante og kusine hjem for overnattingsbesøk, og jeg brukte lørdagskvelden med gode nabo Siv. Vi gikk ut og spiste, og så The Wolf of Wall Street på Colosseum. Filmen var utrolig bra, den må bare ses!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s