Påskefrokost og Langfredag

Vi avsluttet den første påskedagen med vin og godis – det pleier som regel å bli en god del av disse hyggelige sammenkomstene på hytta, og det er jo litt av det som gjør det så bra her ute også. 
I dag var heldigvis den lovede sola på plass, og vi har stort sett vært ute. Aller først hadde vi påskefrokost hos svigers, så har Lillesøster løpt, lekt og kost seg, badet og utforsket. Jeg har begynt på Sønnen av Jo Nesbø, etter at jeg ble ferdig med Inferno i går. Dan Brown og Robert Langdon skuffet ikke, og det tror jeg jammen ikke Jo Nesbø gjør heller, selv om Harry Hole ikke er med.
Ellers har jeg gjort klart til morgendagens påskeeggjakt for Lillesøster. 
Tradisjonsmessig skal vel ikke de eggene deles ut før søndag morgen, men det er jo litt mer praktisk å kombinerer lørdagsgodteri og påskeegg, så da blir det i morgen i stedet. Jeg gjorde det samme for Storesøster på samme alder – tegnet skattekart som jeg gjemmer på ulike steder, og hun må altså finne hver ledetråd for å tilslutt finne egget. Gleder meg til å jakte litt sammen med henne i morgen tidlig!
Storesøster er i Sverige på tur disse dagene, i Østersund, og fattern er fortsatt på intensiven siden han nekter å la seg forflytte ned på vanlig sengepost. Antar han får ligge der ut påsken, hvertfall – vi har ikke fått vite noe mer om hvorfor eller hvilke planer de har videre. Han høres hvertfall bedre ut.
Håper dere koser dere masse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s