Klar for fest!

Først trente jeg ben.
PT-Didrik kjørte meg så hardt at jeg var sikker på at hvert steg da jeg var ferdig ville utløse krampe i leggene. Å gå trapper var vondt og nesten umulig. Samtidig er det jo så godt å kjenne at man bruker disse musklene, at man har fremgang. Men han måtte absolutt tåle noen fy-ord mens jeg gjorde disse øvelsene.

Så ble det handlings til frokosten i morgen. I et ganske sakte tempo siden bena nesten ikke ville bære meg. Og jeg fikk tak i både egg til eggerøra og bær til kaka, så jeg er fornøyd!

Resten av kvelden gikk med til å stryke bunadene.
Et par timer stående (heldigvis hadde jeg brettet å støtte meg til) mens jeg strøk skjorter, forkler og bunader. De henger nå klare, sølvet er klart, bunadskoene er kjøpt, og flaggene funnet frem. Vi gleder oss masse alle sammen til i morgen, som sparkes i gang med å sette ut stoler og bord på skolen, før det blir champagnefrokost med naboene.

Lillesøster er medhjelper på jobb i dag også, og Storesøster synes det er veldig urettferdig.
Jeg tror hun glemmer at det egentlig ikke er så veldig morro å være med, for det er jo ikke så mye som skjer her på kontoret annet enn å se på ipaden, spille på pc’en eller tegne…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s