Lang dags feiring

Det var full klaff med været og en super dag. 
Ispedd litt action både før toget gikk fra stadion og da vi kom hjem etter grillingen. 
Lillesøster ladet opp med litt ipad før bunadspåkledningen, mens jeg stresset for å rekke å kle på meg og lage frokosten klar til alle sammen. Mannen var på skolen for å sette ut bord og stoler mens Storesøster ordnet seg selv. Så kom frokostgjestene, champagnen ble skjenket og vi spiste oss gode og mette. Og spiste kake til dessert.
  
Så ble det oppstilling på stadion, bittelitt tusling i toget og et par timer på skolen med is og pølser, ballonger og morro. Sola skinte i grunnen pent hele tiden og takk og lov for litt vind oppunder skjørtene! Storesøster var en av årets fanebærere (for klassefanen) og veldig stolt.
Lillesøster var mest opptatt av tuta. 
Plutselig gikk en av jentene som sto foran oss i bakken. Hun falt rett bakover som et tre, og hadde regelrett besvimt. Lite drikke og stekende varm sol var nok årsaken, men det var litt smådramatisk å se henne falle slik. Heldigvis gikk det greit med henne ganske raskt.
Etter tog og skole gikk vi hjem og skiftet, før vi gikk videre til de gode naboer for grillings og skravlings. Mengder god mat ble fortært, jentene hoppet og hoppet på trampolina og vi storkoste oss. 
Ganske slitne tuslet vi hjem og nå er begge jentene i seng, og bena mine ligger høyt i sofaen. 
Jeg krysser fingrene for at vi får sove lenge i morgen – i natt ble jeg nemlig vekket et antall ganger for å få beskjed om at Storesøster ikke fikk sove siden russen bråkte så fælt.  I morgen tar vi turen oppover til Hamar på sykehus for å besøke fattern igjen også, og må derfor melde avbud til hele tre bursdager som feires i morgen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s