Wine and dine a little

Hei hvor dette går unna! 
Det er allerede midtveis i uka, og jeg henger så vidt med i stroppen. 
Gårsdagens trening var knallbra, så bra at armene til slutt ikke ville lystre, og da tok jeg en dusj, sminket meg på nytt og fór til Oslobyen for å spise litt med jobbfolk. Jeg har en del forskjellige jobbfolk, og dette var da med Europa-folket. Jeg har også Kjeller-folket og Skandinavia-folket, sånn for å gjøre det enkelt. Jeg hadde utrolig god tid på meg, så jeg tok meg en tur gjennom Studenterlunden, trasket i en biltom Karl Johan som var desto mer fylt med utecafeer og øl, og bare nøt sola. Fant ut at jeg skulle kikke etter en ny pocketbok å ha i veska – for det er alltid greit med en bok i veska – og da snublet jeg jammen over nye utgaver av Nesbø sine eldste Harry Hole romaner. Så siden jeg en eller annen gang lånte bort Flaggermusmannen og aldri fikk den tilbake kjøpte jeg den på nytt, dessverre i pocketversjon, men det er bedre enn å ikke ha den. Så den må altså snart leses på nytt igjen den også. 
 
 
Det ble nydelig fiskesuppe og lammecarre på Cafe Christiania, latter og hyggelig selskap (dog ingen vin siden jeg måtte være av det edruelige slaget) og så gikk jeg akkurat glipp av desserten siden jeg måtte ile hjem og avløse mannen. Han skulle nemlig rekke siste fly til Stavanger. Egentlig like greit at desserten glapp, for jeg tror egentlig at alt jeg spiste nasjonaldagen fortsatt gjelder. 
Vel hjemme dro altså mannen til Gardermoen, mens jeg gjorde klart til skole og barnehage, 
og satte meg spent ned for å se den nye HBO-serien Penny Dreadful – som var right up my alley! En mix av Supernatural og London på 1800-tallet – kan det bli bedre??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s