Lunsj på Fiskebrygga

Nok en herlig Sørlandsdag i Kristiansand. 
Sola har vist seg fra sin beste side, og tross litt vind har vi storkost oss med utemåltider i dag også. Kristin og Kolbjørn og jentene joinet oss på Pieder Ro til brunch, før vi tok oss en softis på Brygga isbar og så tuslet videre utover havna for å titte på alt Havnedagen kunne by på. 
Det var gratis ballonger, gratis is fra Hennig Olsen, det var til værs inne i en container løftet av en kran – og det var ikke meg. Ikke snakk om å bli tatt til værs i en container! Uansett en veldig hyggelig i dag i byen og på Fiskebrygga. Jeg liker livet her nede altså, det har jeg alltid gjort, men selv om det er stappfullt av folk er det liksom så avslappet i forhold til Oslo, der stresser folk mye mer.
beste strøsselet!
Vi er spredd for alle vinder denne helga, jeg er jo altså her på Sørlandet. Storesøster hos pappaen sin og jeg har hørt rykter om bading i både ferskvann, saltvann og klorvann denne helga. Lillesøster storkoser seg hos brorfamilien i Brumunddal, der hun har fått et haleheng i form av hunden Nemi, og minner min bror på hvorfor han ikke har flere barn (hehehe). Mannen benyttet muligheten og stakk til Son og hoppet ombord i kompisens båt og de dro på overnattingstur. 
I morgen bærer det hjemover igjen, 
da står nemlig Metallica på planen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s