Utrolig flaks i Dyreparken

I går var det altså Dyreparken som sto på planen. 
Regnskyene lå svarte og tunge over både by og park, men vi var optimister og trasket inn i det parken åpnet. Det var egentlig ikke så mange folk i parken, heldigvis, så vi fikk tatt bob-banene, tømmerrenna og mange andre karuseller mange ganger. Jentene kjørte bil, de satset penger og Lillesøster hadde veldig vinnerlykke og vant både en delfin og en stor and. Storesøster klarte også å fikse seg en and, og godt er det. Vi tok selvsagt en tur til Kaptein Sabeltnns verden, gjennom Miriams heksehus og på Den Sorte Dame. Lillesøster fikk velge seg Sunniva-sko, mens Storesøster tok med en Miriam-kjole. Vi har sett på sjiraffer, griser, de nye gepardene, sjimpansene og krypdyrene. 
Ikke en eneste regnskur kom, og det hadde jeg aldri i verden trodd med alle de regnskyene over oss stort sett hele dagen. Vi avsluttet en feiende flott dag i Dyreparken med byfest i Kardemomme by.
Vel tilbake på hotellet ble det pizza på rommet og sløving. 
Det tar på både store og små føtter å traske en hel dag! Spesielt når vi vanligvis er to dager i parken, og denne gangen bare én og derfor må komprimere litt. Uansett, Dyreparken er en fantastisk fornøyelsespark og jentene er superfornøyde med dagen. De ville ikke en gang hjem selv så trøtte de var!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s