Hyttesøndag med besøk

Etter den lengste lørdagen i manns minne, men dog veldig bra, ble søndagen noen hakk roligere.
Riktignok sto jeg tidlig opp og fikset grilltilbehør før Lillesøster og jeg dro for å hente Storesøster. Å koke poteter klokka 7.30 er ikke vanlig kost! Å se Storesøster igjen var helt nydelig. det var lange koser til både Lillesøster og meg, og etter to uker er vi altså endelig komplette igjen. Lillesøster har savnet Storesøster veldig, selv om jeg nok tror begge har kost seg som «enebarn» disse to ukene.

Vel ute på hytta i Son så vi penværet suse avgårde, og da vi fikk besøk av Hege og gjengen begynte det selvsagt å regne litt akkurat da det skulle grilles. Det gikk heldigvis fort over og etter en digg lunsj ble det utelek og tur ned på Dampen og stranda. Ungene badet og koste seg, og tiden gikk altfor fort – for plutselig var det ettermiddag og tid for å komme seg hjem til hverdagen igjen. Veldig hyggelig med besøk der ute, og spesielt Storesøster hadde gledet seg til å se venninnen fra Alcudia-oppholdet igjen. Det var stor gjensynsglede der også!

Da Storesøster kom inn døra hjemme lurte jeg henne opp på rommet sitt, og overraskelsen med nytt soverom ble tatt veldig godt i mot. Det ble jublet og utforsket resten av kvelden, og jeg tror det blir en fin «hule» for henne. Et rom hun skal kunne trives i, leke på, ha med venner på. 
Jeg er nesten i boks med gang og soverommet vårt også, men venter på noen smådetaljer. 
Bilder kommer altså, når det er på plass. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s