Julebrev 2014 (del 2)

Så er vi over på del to av årets julebrev.
Julestemningen smyger seg bittelitt innpå, i år trenger jeg egentlig bare snø.

Men tilbake til julebrevet.
Juli ble en helt fantastisk måned. For det første var jo været i Norge helt nydelig, og vi hadde en uke med Norge rundt der jentene opplevde alt fra salt hav til snødekte fjelltopper. En heltisk, men helt knall uke. Så hadde vi båtturer i helt supert vær, før vi tok en uke i Alcudia med gode venner. Det var også helt fint å bare ligge rett ut i sola og bade masse.

 
Så var det tilbake til hverdagen igjen, men august hadde med seg mer enn nok morro.
Jeg var på ONS og traff noen sjeiker, etter å ha hatt noen fine dager på Øyafestivalen, og Storesøster var på rideleir uken før skolen startet.Jeg var på bloggtreff, og på jentetur til Grimstad – og vi fikk også med oss Hamar Mart’n for første gang (på sikkert tjue år for min del).

Finværet holdt seg ut i september, og vi besøkte Fetsund lenser igjen – og fikk gå på vannet.
Lillesøster begynte å ri, og fikk oppleve å bli kastet av allerede på ridetime nummer to. Det er heldigvis gått veldig bra, og nå er hun til og med litt tøff med hestene.

Fortsatt ingen snø i oktober, men vi koste oss med turer i skogen, på Norsk Folkemuseum og på Blårollinger. Vi hadde heidundrande nabofest, det var tur til Wallmans med jobben, og jeg avrundet måneden med ny tur til Stavanger.
 Det var fortsatt ikke kuldegrader da november kom. Ridebanen var gjørmete, men vi koste oss med skøyter i Skedsmohallen, bakeaktiviteter og besøk. Og litt shopping. Vi hadde jentetur til byen for å finne penkjoler til Storesøster, og det er lenge siden jeg har hatt det så gøy på prøveromsavdelingen.
Det ser ut til å bli en grønn julaften i år også, men vi har gjort det beste for å få litt julestemning.
Ikke minst ble det julemarked på Norsk Folkemuseum der Lillesøster boltret seg i aktiviteter som lysfarging, ponniriding og julenisseverksted. Dagen etter ble det Jul i Blåfjell på Oslo Nye, og det var til stor glede for begge jentene. Vi har bakt pepperkaker og lussekatter, hatt juleavslutninger og den tradisjonelle julelunsjen. Nå gleder vi oss alle til jul, selv om Storesøster dessverre ikke skal feire med oss i år. Litt feiring skal vi vel få til når hun er tilbake.


 
 Ønsker dere alle en gledelig jul, en strålende romjul – og ett fantastisk nytt år.
Måtte det bli deres beste! Stor klem til dere alle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s