Tid for ferie

Endelig. 
Dagen i går har jeg sett frem til så lenge, og det var utrolig godt da klokka slo 15 og jeg kunne senke skuldrene litt. Jeg hadde jo bursdag i går også, ble vekt med gave og fikk sååå mange hyggelige hilsninger – tusen takk, alle sammen! Ettermiddagen gikk med til å sove litt i sola, spise litt mat, spise litt kake, se litt film og pakke omtrent hele klesskapet med på ferie. For å pakke for ferie i Norge er jo håpløst når værmeldingen viser både varme, sol, regn og litt kjølig, og vi skal være på hytta, i båten og så en tur til Sverige noen dager. Jeg har sikkert glemt en hel haug, men pyttsann – det ordner seg!
I år skal vi litt på hytta, litt til Sverige, og litt mer til Spania. 
I fjor hadde vi en super Norge-rundt tur, med flott natur og samvær med masse fine folk. Jeg mistet dessverre de fleste bildene fra i fjor, men disse bildene gir jo en liten pekepinn på naturen vi fikk med oss. I tillegg til fine Jæren, Orrestranda, Sørlandet og Lom. Jentene fikk med seg myyye på kort tid!

Nå skal det blir så digg med noen dager bare uten å gjøre noen ting. 
La hodet mitt hvile litt, skuldrene senke seg og brunfargen jobbe seg opp – for den er ikke så mye å skryte av i øyeblikket… Ferie, dere, ferie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s