Jentetur til Gøteborg

Da er ferien i gang, og vi tyvstartet med å ta en jentetur til Gøteborg mens mannen jobbet siste uken. Vi tok toget til og fra, og bodde på Gothia Towers – rett på andre siden for Liseberg. Det var helt genialt, nært Avenyn, nært parken og veldig barnevennlig med aktiviteter og lekerom. 
Vi brukte første dagen på Avenyen og aktiviteter på hotellet, blant annet baking av kokosboller og kino på kvelden. Torsdag var vi i Liseberg i nesten ni timer – og enda var ikke Lillesøster helt ferdig, hun ville gjøre bare eeeeen ting til. Men da var mammaen ferdig. Etter å ha tatt Lisebergbanen 3 ganger, blitt våt i både Kållerado og Flume Ride, betalt 200 svenske kroner for å vinne to 100 grams sjokolader , vært litt stressa for Storesøster som på egenhånd tok de store karusellene som Helix og Atmosphere og ikke minst – storkost meg.
  

Siste dagen tok vi en tur innom Trädgaardsforeningen og Albert Åbergs kulturhus før vi hoppet på toget hjem igjen. Albert Åbergs hus, rett på andre siden for Central Stationen var superbra – og en fin avslutning på jenteturen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s