Etterskuddsfeiring i Køben

Endelig kom helgen! 
I forbindelse med at jeg rundet the big 4-0 i sommer tok jeg med jentene på tur til København. 
Det ble en utrolig morsom helg med fine folk. Ane kom hele veien fra London, Anja fra Bryne og Kristin fra Stavanger – og det at de tok den lange veien setter jeg så stor pris på!
Uansett – vel fremme ved DFDS terminalen fredag er vi alle klare for tur, sjekket inn – og begynte i Navigators bar med litt vin. Der delte jeg ut helgens konkurranse, og delte jentene inn i lag. Konkurransen var en «scavenger hunt» – der de måtte utføre visse oppgaver og dokumentere ved å ta bilder av det, og samle inn andre ting – som papirkart over Køben, et visittkort fra en vinbutikk, en ølbrikke og så videre. Det morsomte var da Eli tok klatreturen opp på HC Andersens fang. Da lo jeg så tårene rant! Konkurransen var for å både mingle jentene så de skulle bli kjent, og for å ha litt sightseeing for de som ikke kjente Køben så godt. Shopping ble det selvsagt også litt tid til. 
Etter at konkurransen ble satt i gang, hadde vi biffmiddag og avsluttet det hele i Columbus Nightclub til sykt sure toner fra live-bandet. 
 
  
 
 Lørdag morgen sto altså København for tur, med scavenger hunt, shopping og ikke minst lunsj. Jeg hadde gledet meg så utrolig til å vise jentene Cafe Sommersko – der jeg har masse gode minner. God stemning, supergod mat og god service. Det ble noe helt annet, og ikke minst minneverdig. De hadde ikke fått med seg bookingen (dog bekreftet flere ganger), og måtte i en fart sette sammen bord til oss fjorten jentene. Vi ble plassert ved kjøkkenet i en smal del av lokalet, og drikkebestillingen tok de først langt ute i måltidet (som veldig god lunsjbuffet). Da drikket endelig kom er servitøren så uheldig å bli dyttet til av en annen servitøre – som resulterer i at jeg får cava fra nakken og ned til tærne. Jeg badet rett og slett i cava. Til slutt ble jo alt bare komisk.
 
 
Lørdag hadde vi også selve festmiddagen. 
I Blue Ribband hadde jeg booket chambre separee – og fikk i en fart pyntet lokalet etter den veldig nødvendige dusjen. Store og kule ballonger fra festfabrikken.no, samt konfetti på bordet og photo props (også fra festfabrikken.no). I tillegg hang jeg opp bilder fra perioden jeg ble kjent med disse fine jentene – ganske gøy i grunnen! Jeg holdt tale til jentene, og jentene holdt tale til meg. Utrolig morsomt med bilder ikke tidligere sett og mange gamle episoder brakt tilbake.
 
 
  
  
 Det var helt nydelig mat med masse gode smaker, jeg skulle gjerne hatt to av den forretten med hjort! Vi fortsatte festen i Columbus Nattklubb som på fredag, med mye mer dansing – og mange flere drinker. Jeg har ledd så mye, og storkost meg så masse. Helgen ble akkurat slik jeg håpte!
Gavene jeg fikk var helt fantastiske. Fotokurs med Henrik Beckheim (bryllupsfotografen vår), toalettmapper fra Lulu’s, DKNY parfyme, Bare Minerals sminke og ikke minst album fra turen med bilder og hilsner. Fra båten fikk jeg også champis og sjokkis! 
Tusen takk, alle sammen – dere er de beste! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s