Noen uker i kaos

Så skal det endelig til pers – dette vaskerommet som satt igjen med svarteper for seks år siden. Da var mammapermen min plutselig ferdig, og rommet fikk bare en lett makeover fra brun linoleum og stripete våtromstapet dere fortsatt kan se restene av. Det fantes også en vask ved siden av toalettet, men alt i alt var det skikkelige dårlige løsninger. Nå blir det andre boller – når vaskerommet med toalett skal bli et fullverdig bad nummer to – og vaskerom. Med oppebevaringsløsninger. På knappe 6 kvadrat. Dessverre gjør ikke et lite rom jobben veldig mye mindre – for det skal visstnok ikke være ferdig før midten av desember. Her snakker vi jo senking av gulv, omlegging av rør, nytt tak og nye vegger – så det er nok å ta tak i. Jeg gleder meg bare så sinnsykt til det er på plass.

Noen før-bilder av rommet, som selvsagt er ribbet for alt før det braker løs:

Den malte linoleumen har funket helt glimrende til nå med maling fra Trestjerner, men oppbevaringsmuligheter og annet har det vært verre med. Det skal bli veldig bra med nytt bad, mer oppbevaring og bedre utnyttet plass.

Så det er bare å følge med.

Å rydde ut av vaskerommet og gangen (så ikke alt der støver ned) er et annet kapittel. Jeg får jo allerede fnatt av alt som nå står plassert på steder det egentlig ikke er plass. Overlever jeg alt kaoset i fem uker?

Lillesøsters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s