(Et slags) Julebrev 2016

Så er vi kommet til slutten av nok et år. Jeg kan huske at jeg gikk og tenkte på 2000. At jeg da ville være 24 år, og hvor rart det var. Jupp – det er jammen meg 16 år siden alt det. I år ble jeg altså 40 år – og det ble behørig feiret. Jeg kommer dog tilbake til den saken – vi må jo ha en liten oppsummering av året i riktig rekkefølge! Vi begynte året med masse vintermorro – hovedsaklig på slalom, og Trysil fikk flere besøk og vi storkoste oss i bakkene.

img_7148
Vi digger Trysil!

Et definitivt høydepunkt i 2016 var New York med tuppene Heidi og Janne. For en fantastisk liten uke vi hadde på Manhattan, med gode opplevelser, mat og morro.

img_7187dsc_1550

Det ble mer reising på våren, ganske mye, egentlig.
Her snakker vi feiring av svigerfar i København, kjærestetur til Amsterdam, jentetur til Liseberg, Kristiansand og Stavanger. Og alt det var FØR sommerferien begynte…

dsc_1787
Sightseeing i Køben

dsc_1988

img_7488
Middag på fantastiske Sampurna i Amsterdam

74f69759-4f17-4cb3-8574-92658e192118

dsc_2332
På tur med Anne Lene og Sebastian i Kristiansand
img_7871
Fargegata i Stavanger
img_8076
Litt kos i Liseberg

Sommeren føk avgårde med flere turer. Vi begynte med Senja-besøk hos Veronica og gjengen, var en dag i Tromsø på vei hjem, og så startet vi på den lange kjøreturen til Lyon. Det ble samme turen som for tre år siden, gjennom Lubeck og Frankfurt – de samme hotellene, men med en liten avstikker til et prinsessehotel i Tyskland. Vel fremme i Lyon hos Lars Petter og familien storkoste vi oss nok en gang med hyggelig samvær, god mat og avslappende dager. I år tok vi hjemturen via Disneyland og Legoland. Noe som jeg tror vi fikk ganske mange stjerner i boka for.

dsc_3324
Fantastisk på Senja
dsc_3693
Vannmorro i Lyon

dsc_4205

dsc_4614
Legoland – pinnebrød på bål er et must!

Så feiret jeg 40-årsdagen min. Jeg tok med venninnene på tur til København, med feiring i to dager, scavengerhunt, shopping og festmiddag. Superkoselig og veldig gøy å få være sammen med jentene så lenge i ett strekk!

dsc_4690

Og Lillesøster startet endelig på skolen. Stor stas med første skoledag!

dsc_4725

Jeg bestemte meg for å bytte jobb, ganske så tilfeldig, og alt skjedde veldig fort – men plutselig befant jeg meg altså med sluttpakke og fri fra slutten av mai til ut juli. Det var ganske digg med mye fri, ganske vemodig å forlate gode kollegaer som også er blitt venner, men det var også veldig gøy å starte i ny jobb.

img_7684
Hadet-middag med gamlejobben

Hele sommeren gikk mannen med bronkitt og var noe redusert, men takket være den fant de ut at strumaen hadde vokst, og ikke bare vokst, men også inneholdt kreft. Så plutselig ble høsten litt annerledes. Det ble operasjon, undersøkelser og bekreftelse av ar ny operasjon må til. Så på nyåret blir det ny runde, og deretter behandling med radioaktive piller og isolat noen dager. Hverdagen er det samme foreløpig, men det har jo lagt seg et noe mer alvorstynget teppe over ting. Vi er dog ved godt mot, det er de beste prognosene og formen på topp. Så får vi bare håpe det fortsetter slik.

Nå skal vi nyte juledagene – la roen senke seg litt sammen med skuldrene.

20161206_181641_949

Ha en aldeles strålende jul, folkens!

Ta vare på hverandre!

En svipptur til Senja og Tromsø

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s