Reunion

Så var det plutselig gått fem år, og nok en reunion for ungdomsskolen gikk av stabelen lørdag kveld. Etter forrige gang – på Veldrom – var ønsket om å ta en ny fest i år stor, og jeg var jo ikke vanskelig å be… Jeg har orget, og mast, og mast litt til – og til tross for noe labert oppmøte ble det er veldig hyggelig og morsom kveld. Det var jo ikke helt hensiktsmessig å ha festen på Veldrom med bare en fjerdedel av folket, så da ble det en 3-retters hos Hai, spesial-komponert for anledningen. Vi fikk helt nydelig mat – det var kamskjell carpaccio med sitrusvinaigrette, urtemarinert kalvecoulotte med søtpotet pure, grillet asparges og solbærsaus og til dessert rabarbra tiramisu… Yummi!

Underveis hadde vi det litt morro med både photobooth props og quiz om 90-tallet – selvsagt med premier til vinnerlaget!

DSC_7084DSC_7097DSC_7141DSC_7115DSC_7095DSC_7108DSC_7135DSC_7145

DSC_7148
DSC_7133

Etter middag, morsomheter, en mengde godt drikke og takk for maten-tale av Lars Krogstie vandret vi videre til Corner’n. Med trubadur og et litt eldre klientell som slo beslag på alle sitteplassene fant vi diskoteket i kjelleren og okkuperte det. Sammen med alle 18-åringene som etterhvert dukket opp – men det var vi som rulet dansegulvet!

Gleder meg allerede til om fem år! 🙂

Lillesøsters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s