Ny familie!

Denne sommeren har vært rene slektstreffet. Ikke bare har jeg møtt en onkel jeg aldri har visst om, og hans familie, men jeg har også møtt min mors tremenninger bosatt i USA (siden deres bestefar flyttet over fra Nord-Norge ikke lenge etter 1900). Jeg kommer tilbake til alt med min onkel, men det var utrolig hyggelig å møte ham – og så rart å se hvor mye han faktisk ligner på faren min i hvordan han lo, snakket og var.

Tre av min mors amerikanske tremenninger har vært i Norge på 8 dagers organisert tur til Vestlandet – og i den forbindelse rakk vi altså å møte de i går. Det var så hyggelig, og de hadde med seg flere ting som min mormor og hennes mor bl.a har sendt over til dem av brev og bilder. Vi hadde hele dagen sammen, men sightseeing til både Operataket, Festningen, vaktskiftet på Slottet og Vigelandsparken – før vi avsluttet med kjempegod middag på Sorgenfri på Aker Brygge.

IMG_2331
Mary, Becky og Cindy, samt Cindys mann Bob

IMG_2335IMG_2344IMG_2349IMG_2353

IMG_2376
Lillesøster fotobomber 😛

IMG_2383

Så gøy å møte ny familie!

……..

This summer has been mindblowing when it comes to family.
Not only did I meet an uncle I never knew about (and will tell you about later), but I also yesterday met my moms second cousins from America! It was so nice spending the day with them – we visited the Opera roof, the Fortress, got to see the guard shift at the castle and of course visited the Vigelandspark. We exchanged stories and had a great day, that was closed off with dinner at Sorgenfri in Aker Brygge.

Lillesøsters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s