Feiring på etterskudd

Et par måneder på etterskudd har vi denne helgen feiret at vi har vært gift i fem år (og ganske nøyaktig sammen i ni)! Vi tok turen til Gøteborg, for å nyte et helt fantastisk måltid på Hoze.

Vi begynte med lunsj på Joe Farrellis på Avenyn, fortsatte med litt shopping og titting før vi rundet av med nydelige drinker på flotte Clarion Post Hotel. Da var vi rimelig knekt, men karret oss tilbake til Avalon hotel for å gjøre oss klare til middag. Jeg måtte ha femten minutter på øyet for å hente meg inn etter fredagens ut med jobben – og så var det ut på tur igjen.

Middagen var nesten eventyrlig. Vi troppet opp til adressen, som lå i et utypisk område, og ble plassert på rekke og rad foran kjøkkenbenken med to andre par. Vi var superheldige med selskapet – et dansk par, oss og et svensk par – og skravlingen gikk lett mens Jose lagde den ene fantastiske retten etter den andre, og var like mye med på skravlingen. Han serverte oss til og med rett i hånden etterhvert, så vi var med på å utvikle konseptet et hakk. Utrolig gode smaker, god og ikke minst intim stemning – det å være så nær kokken var utrolig gøy. Han visste helt klart hva han holdt på med, så en tur hit anbefales på det varmeste! (Sjekk ut hozerestaurant.com)

Håper vi kommer tilbake en gang, for dette er det mest perfekte måltidet jeg har hatt noengang 💜

This weekend we have celebrated being married five years (and together for nine)! We went to Gothenburg, slept at beautiful Avalon hotel and the main destination for the celebration was dinner at Hoze restaurant. What an experience! Six people gathered in front of the chef Jose, which gave us one amazing dish after another – even serving us directly into the hand at one time. The ambience was really good, and being this close to the chef was really fantastic. I think its the most perfect meal I have ever had, and I recommend going here at least once in your lifetime! Read more at hozerestaurant.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s