Fine dager i London

Med en slik langhelg av de sjeldne ble det en tur til London på meg. Det er allerede 2.5 år siden sist, og det besøket endte ikke så hyggelig. Det som til å begynne med var en super liten høstferie-tur med familien endte med telefon om at fatter’n døde, og da var det fortsatt to dager til flyet tok oss hjem. Så det var på tide med nye og gode minner fra London igjen – og det ble det. Jeg sto opp sånn ca midt på natten fredag, så jeg landet tidlig i Lodon – og fikk unna litt shopping, før vi tok turen til Sketch og fantastiske smaker og blomstershow i anledning prinsebryllupet. Lørdag tok jeg for meg Shoreditch og Brick Lane – som er blitt hipster-område og virkelig jekket seg opp noen hakk siden Ane bodde der for mange år siden. Så jeg fikk med meg noen fantastiske markeder, mye kul grafitti-kunst, god kaffe og chilling i parken. Vi avsluttet med en superdigg indisk middag (som området er godt kjent for) på Dishoom, som også hadde de nydeligste cocktailsene!

Søndag tok vi det med ro, og holdt oss i lokalområdet til Ane. Det ble en tur til favorittcafe og bar Gods Own Junkyard i Walthamstowe, vi hadde Sunday roast i «landsbyen» og var innom en supersøt liten butikk med de kuleste tingene til barn.

En super liten husmorferie der altså, og jeg er ladet opp til siste innsats med jobb, treninger, avslutninger, konkurranser, bursdagsfeiringer og sommershow før vi tar sommerferie ❤

 

Lillesøsters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s