En dag i dansehallen

Det har vært litt stille på bloggen i det siste, men jeg lover å være litt mer på fremover!

Lørdag hadde vi en hel dag i idrettshallen i forbindelse med FDJ7, konkurranse i Freestyle og Slow, for begge jentene. Jepp, Lillesøster har kastet seg på dansingen, og er noe bitt av basillen! Så da var det bare å trappe opp på Stil Arena i Ski kl 09.00 lørdag morgen. Da hadde vi allerede fikset håret til Lillesøster høyt og stort. Storesøster var hos pappaen – og kom senere på dagen – med enda høyere hår.

IMG_4011
Oppvarming

Det var altså Lillesøsters første konkurranse, og det etter bare en måneds trening. Det la absolutt ingen demper på dansegleden at hun ikke husket alle stegene utpå gulvet, og alle  under 11 år får pokaler uansett. Først ut var Freestyle – i rødt antrekk.

IMG_4015IMG_4339

Så var det Slow – samme type dans, bare roligere takt – og da er alt av pynt lov. Som dere ser er det bling og glitter i mengder. Stooor stas med pokal på slutten. Da var klokka 12.30, og vi kunne telle allerede 3,5 time på hard trebenk med musikken ringende i ørene.

IMG_4377

IMG_4399

Storesøster var så på gulvet med slow (og glitter) først, og kom seg videre til 3.runde! Det er ikke så lett nemlig, for de over 11 år danser sammen på flere nivåer, så å komme seg videre er vanskelig. Storesøster var kjempefornøyd med å ha kommet seg videre to ganger. I Freestyle kom hun seg videre helt til semifinalen – og det er også veldig bra!

IMG_4391IMG_4408IMG_4409IMG_4413IMG_4416IMG_4419

Da semifinalen var over var det tikket tilsammen 7,5 time i hallen, og vi var alle sammen som punkterte ballonger. Superfornøyd med dagens innsats – og helt skutt begge to (alle sammen!).

IMG_4420

Det er lange dager, spesielt når begge to skal danse, men det er kjempegøy å se på – både opptreden og danseglede – og  miljøet i klubben er godt og alle støtter hverandre.

Neste konkurranse er i Sarpsborg om en måned ❤

 

Lillesøsters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s