Jentenes julegaveønsker

Det nærmer seg denne juletiden igjen, og som vanlig har jo jentene noen julegaveønsker. Jeg har laget en liten visuell utgave for hver av de, som dere ser under.

Lillesøster er først ute, og i tillegg til treningstøy (som hun trenger en del av siden det er treninger flere dager i uka, i str 134) ønsker hun seg Fjellreven sekk i Orchid, KEN dukke (helst bøyelige ledd), Barbie-bil og barbie-hest. Klassikere som Shopkins og Nom Noms, samt «ordentlige» matleker. Kurven under med bl.a Nutelle og leverpostei fant hun på Sprell. Tegnebøker ala Top Model er også fin-fint. Lillesøster bruker str 134 i klær.

Pernille2018

Storesøster har vokst en del siste månedene kan man si, og har ikke langt igjen før hun vokser seg høyere enn meg. Igjen er treningstøy – både tights, t-skjorter og sportstopper – ønsket på grunn av mye trening. Storesøster bruker str 170 (barneavd) eller Small fra voksenavdeling. I sko og tøfler bruker hun str 39 – og hun har veldig lyst på emoji-bæsje-tøflene… Ellers står bukse med knytebelte fra BikBok høyt, det samme baggy strikka-genser, og scrunchies hårstrikker. Fjellreven Kånken i Warm yellow med plass til laptop står høyst på ønskelista, sammen med utvidelsespakker for Sims4 – fex cats&dogs. Stor makeup-børste og film til Fuji Instax har hun også lyst på.

Frida2018

Håper det var til litt inspirasjon ❤

 

Lillesøsters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s