DOTY2018 – del 1

Så er vi kommet til årets siste dansekonkurranse – Dancer of the Year 2018. To dager til ende med høye hopp, rytmisk musikk og bling. Første dag i Letohallen med Freestyle på planen og mormor tilstede for å se på. Lillesøster hopp og spratt rundt i det røde antrekket sitt – med det kreppede håret flagrende etter. Hun kastet seg også ut i dobbel med en dansevenninne, og det gikk over all forventning – selv om det ikke akkurat var planlagt noen dobbel… Så lillesøster feide med seg et par pokaler og en sjokoladekalender – og var strålende fornøyd og ganske sliten etterpå.

Foto: @treningsfrue

Storesøster hadde kun Freestyle på agendaen i dag, og det ble noen runder på henne, fra 1.runde med 28 startende videre til 2nd try, der hun kom seg videre til både kvartfinale og semifinale med 12 deltakere. Finalen glapp, men for en innsats!

_DSC1974_DSC2001

Det var også veldig gøy å se på Team-konkurransen, der klubbene stilte med danse-lag. Helt utrolig imponerende av 2dance sitt champ og elitelag, som til «We will rock you» av Queen havnet på 1.plass! Se litt av dansen deres her:

Ny dag og nye muligheter i morgen ❤

Lillesøsters

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s