Jula 2018

Så er juledagene godt i gang og vi er hjemme en snarvisitt etter mange fine dager i Son og på Hedmarken. Julaften var jo litt redusert uten Storesøster på plass, men Lillesøster storkoste seg med 100% oppmerksomhet og den som fikk finne og dele ut alle gavene. Hovedunderholdningen før på dagen var selvsagt om det ble svor eller ikke, og et øyeblikk der så det nesten ut som tv-underholdning – haha! Ribba fikk svor den, og det var en veldig hyggelig julaften kveld.

Vi fortsatte 1.dag med det tradisjonelle 1.dags-selskapet med svigers, der smpnissene kom på besøk og delte ut morrogaver. Det ble høylytt med masse latter og morro rundt bordet med 15 stk til bords.

Så var det endelig henting av Storesøster, mini-julaften for henne med oppakking av alle gavene hennes – og så ilte vi videre til bror for 2.dagsmiddag. Superkoselig å henge litt med bror og familien – og satser på litt mer av det i 2019.

Vi overnattet hos bror, og avsluttet juledagene med kos julemat-frokost og en tur til Prøysen-huset sammen med Ane, Eva og Teddy. Første gang jeg besøker det, men så mye morro for kidsa da! Lillesøster snekret, lagde juletre og skle i verdens raskeste sklie før hun testet ut å være teskje-kjærringa og så satte seg inn i kinosalen og så på Snekker Andersen. Storesøster lagde seg en julenisse, og sank så sammen på en stol med kakao og krem sammen med oss voksne. Så kos at vi rakk ses og skravle litt ❤

Nå skal vi fortsette å slappe av og kose oss, litt hjemme og litt på fjellet. Fortsatt goood jul til alle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s