London days

Woha – bloggen er endelig oppdatert igjen! Mars måned har en tendens til å bare forsvinne (hvert år!) på grunn av alle bursdagsoppleggene, dansekonkurransene og alt annet som tydeligvis skjer i mars. Mars er rett og slett et lite sort hull – selv om alt som skjer selvsagt er veldig gøy! I år rundet Storesøster og jeg av måneden med bursdagsgaven hennes – nemlig jentetur til London med alt som hører til ❤

Vi tok fri fredag så vi skulle ha god tid, og etter å ha landet på Heathrow og tatt oss inn til hotellet i Soho (Mimi’s Suites) tok vi en runde i nabolaget, spiste tex mex på Wahaca og sjekket ut Chinatown. Der fikk Storesøster også med seg en lykt, som de nettopp da slapp ned. Vi dukket også innom M&M store ved Leicester Square, fire etasjer med M&Ms i alle varianter du kan tenke deg!

Vi avrundet fredagen med musikalen Wicked. Superbra show med fantastiske kostymer og sang. Anbefales!

Lørdag var satt av til shopping, og etter en rask frokost gikk vi gjennom dørene til Primark i Oxford street rett etter åpningstid. Kjenner du til hvordan Oxford street og butikkene blir utover lørdagen, så er det greit å være tidlig ute så man slipper shoppe i kø. Videre fikk vi med oss Topshop, Hamleys, Claire’s og så mye mer – allerede før lunsj! Vi tok en liten pustepause i parken Golden square der vi tok med oss en liten kanelsnurre fra Nordic Bakery rett ved (selvsagt mange danske godbiter i det bakeriet).

Så hadde vi fantastisk Afternoon Tea med Ane på Hotel Cafe Royal i det mest fasjonable lokalet jeg har vært i, tror jeg. Her snakker vi gull, ornamenter og infinity-speil overalt. Helt nydelig – både lokalet og maten – og Storesøster ble overrasket med bursdagssang spilt på pianoet og konfekt med lys. Hele restauranten klappet, og Storesøster var et stort smil!

Det ble litt mer shopping, mer Bubble Tea og resten av lørdagen slappet vi litt av på rommet før vi dro hjem til Ane og hang der en liten stund.

Søndagen var litt mer kjølig enn både fredagen og lørdagen, som viste seg fra sin beste side med sol og varme. Vi tok likevel turen opp til Notting Hill og Portobello Road etter frokost og utsjekk – et superkult område med nydelig hus i pastell, rare butikker med vintage og lopper, men også butikker med nye, men annerledes ting. Mye gøy å se på!

Men så ble det dessverre tid for å komme seg til flyplassen. Storesøster hadde ikke spesielt lyst til å reise hjem, så jeg mistenker at dette ikke blir siste turen hennes over til storbyen. Vi hadde supre dager sammen med masse inntrykk og opplevelser ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s