Jentetur

Vi har hatt en liten mini-ferie på Sørlandet med Siv og jentene – og det var noen fin-fine dager. Vi pakket bilen og kjørte avgårde tidlig morgen tirsdag – og svingte innom Lillesand for en liten lunsj. Det er over 20 år siden jeg har vært der – og det er sykt lenge når man tenker over det – jeg bodde jo der en liten periode under studiene, og har faktisk minner fra stedet siden jeg var 13 år. Så det var på tide å ta en liten titt innom igjen – og stort annerledes er det jo faktisk ikke blitt – men sååå hyggelig der, og en veldig god lunsj på Kafe Strandhaven.

Så ankom vi Roligheden Ferieleiligheter, som vi bodde på – i leiligheter med hems – og gjett om det var minne-bonanza. Roligheden er perfekt plassert nær bading (Bertesbukta) og nært butikker, busstopp (med 10 minutter på bussen til sentrum) og sett bortsett fra litt vel enkel utstyrt kjøkken funket leiligheten helt supert. Vi gikk innom Posebyen en tur og kjøpte is, før det så ble bading i Bertesbukta. Det blåste litt og var visst litt kaldt i vannet, men det hindret kun de over 13….

Onsdag ble det Dyreparken an mass. Vi startet med kø 9.30 – og da var det allerede full parkering på parkeringen nærmest inngangen, og selv om vi gikk direkte til JungelBob måtte vi vente 40 minutter på vår tur. Vi var innom Kardemomme by, og hadde forhåndskjøpte billetter til Hakkebakkeskogen (det anbefales!) – der vi satt på tribunetog og fikk se litt av livet i Hakkebakkeskogen spilt ut i naturen. Det er fire vogner – og jeg anbefaler de to i midten for best utsikt til det som skjer. Bakemester Harepus var også den beste delen – da lo vi godt alle sammen 🙂

Etter sånn ca NI timer i parken tok vi turen tilbake til leiligheten for å spise litt middag og slappe av i såre føtter litt før vi vendte tilbake for spøkelseshus og Kaptein Sabeltann-show. Vi hadde kledd på oss, og det lønner seg absolutt med sitteunderlag og tepper – gjerne ull og gode varme jakker – for det blir kjølig i Norge rundt midnattstider, gitt. Showet var dog superbra – med pyroeffekter og lyssettinger som virkelig gjorde susen. Alle aldre koste seg!

Torsdagen var det overskyet og småkjølig, så da ble det shopping i Kristiansand by. Til og med Lillesøster lot kortet gå varmt – og så avsluttet vi en super tur med middag på Amigos og med is fra Isbaren.

Nå er det klesvask for harde livet på gang, og så begynner pakkingen på nytt i morgen – til fine Thailand ❤ Det gleder vi oss til alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s