Julebrev 2019

Så nærmer vi oss slutten av 2019, og er på vei inn i et nytt tiår. Dette tiåret fra 2010 har gått så utrolig fort – og her sitter jeg altså med en tenåring og en 9-åring. 2019 har vært preget av opp og nedturer, som livet er – men vi går ut av 2019 rike på opplevelser og glede ❤

Det er vel ingen som har unngått å se at 2019 har bestått mye av dans. Siden begge jentene nå konkurrerer i Freestyle, Slow og Disco er det kun juli og desember som ikke har konkurranse-helger, og det er treninger, elevforestillinger, sommerleir og dugnader jevnt over – men det er så gøy å se at jentene har det gøy og mestrer en idrett så godt – så at det går mye tid på dans gjør ingenting. Det knytes vennskap, grenser pushes og mestringsfølelsen er stor – og det er jeg så glad for at de får oppleve.

Det har vært mange opplevelser utenom dansen også. Storesøster har klippet både pannelugg og halvlang bob i løpet av året. Vi har stått på ski i Trysil, feiret påske i Kjøvangen – og bursdagsmåneden mars endte med jentetur på Storesøster og meg til London.

Det har vært klimastreik foran Stortinget, syvendeklasseball og Lillesøsters separasjonsangst som gjorde våren heller utfordrende. Storesøster ble ferdig på barneskolen, og begynte på ungdomsskolen med alt det bringer med seg. Vi hadde en fantastisk sommerferie i Thailand med to uker i vann og sol, men også en super jentetur til Kristiansand med gode venner, båtturer (uten meg) og jeg var en svipptur i Atlanta på jobb.

Vi dro til Gøteborg på helgetur til Liseberg med mine venninner med barn, vi har begynt å forberede Storesøsters konfirmasjon i 2021 og vi feiret at mormor ble 70 år med middelaldermat og telt på Domkirkeodden.

Lillesøster var også med på årets lysmesse som holdes av fjerdeklasse, der hun tente lys og siterte tekst.

Året har inneholdt så mye, men noen av disse glimtene kan dere se her.

Nå ønsker vi dere alle en god jul og et fantastisk nytt år – må dere senke skuldrene og nyte juletiden! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s