OM MEG

Jeg har blogget i ulike former siden 1997, da jeg lagde min egen hjemmeside med blinkende musepeker. Først skrev jeg mye om reisene mine, og så ble det mer og mer en personlig blogg. De siste årene har jeg blogget om hverdag, reiser, interiør og foto – og denne bloggen vil nok gjenspeile alt sammen.

Hverdagen består av jobb, to prinsesser og et gult rekkehus med en liten hage. Her har jeg stadig noen interiørprosjekter på gang, og fotografering og film er to andre lidenskaper jeg bruker mye tid på. Opprinnelig er jeg fra Brumunddal (der jeg fortsatt har foreldre og en lillebror), men flyttet tidlig til Kristiansand for å studere. Som student hadde jeg det utrolig gøy, før ferden gikk videre til Oslo for å jobbe i 1999. Siden da har jeg jobbet med IT, i diverse roller – også med en liten tur innom oppdrett av fisk i Asia (noe som var ganske så spennende!).

St. Hansaften 2012 giftet jeg meg med min kjæreste gjennom fire år, Lars-Petter. Det var en fantastisk dag, som ble akkurat slik vi ønsket den – annerledes, intim og gøy! Den store dagen kan du lese mer om under siden «Bryllupet».

Takk for at du tar turen innom!