Endelig!

Årets første konkurranse i freestyle og slow for jentene – såkalt «FDJ 1» – i Oppsal Arena i Oslo. Vi var på plass tidlig med Mini, som jo er under elleve og derfor ikke konkurrerer omplassering, men får danse tre runder i hver dans og premieres med pokal for innsatsen. Først ut var Freestyle, med raske rytmer, deretter Slow – som har en roligere rytme og de kan ha på seg bling-drakter. Mini fikk ny (for henne, men tidligere brukt) slow-drakt til jul og strålte på dansegulvet.

Så var det de over 11 sin tur, ny innmarsj og dobbelt så mange deltakere. Storesøster har danset over ett år i Freestyle på nivået rekruttering og var rimelig klar for å finaleplass, som det til nå har vært få av, men derimot mange stang ut. Så gikk hun jammen meg bort og vant klassen sin i går – og på 1,2,3 har hun rykket opp et nivå på grunn av det ene poenget fra forrige finaleplass. Kjempegøy og såååå fortjent!

I Slow – der rekruttering og litt øvet danser samtidig (i de samme heatene) er det vanskelig å komme seg videre, ikke minst fordi de er så mange påmeldte. I en finale er det gjerne seks dansere, mens de i går var over femti dansere mellom 12-14 år som skulle konkurrere om disse plassene. Storesøster kom seg videre til semifinale etter både å ha danset 1. runde, 2.runde og kvartfinale – men kom seg da ikke videre til selve finalen. Denne gangen.

En veldig god start på danseåret 2019 altså, og så gøy at hun endelig kom seg til finale, og ikke minst vant – etter stor innsats hele 2018. Og i tillegg til pokal og poeng og opprykk – så vant hun jammen meg en «litt øvet» drakt!

Den får dere se i neste konkurranse-innlegg 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s