Hurra!!

For en dag det var, denne nasjonaldagen vår. Det er noe eget med alt det grønne og alle de røde, hvite og blå flaggene vaiende i sola. Blir nesten helt sentimental, jeg – men det er altså rett og slett vakkert.

Det var dog litt småklamt med bunad, men det hører jo med – så de røde strømpebuksene ble dratt på, nypusset sølv montert og nystrøkne skjorter tredd på. Takk og lov for den brisen, sier jeg bare.

I år ble det barnetog-trasking på meg sammen med Lillesøster, mens Storesøster faktisk gikk i sitt aller siste barnetog. Hvor ble alle disse årene av, sa du? Vi sørget hvertfall for å kose oss med is, pølser og det som skjer hvert eneste år – jentene løper rundt og prøver ut både fiskedam og leker.

Nå er det bare en måned igjen til sommerferien er her, til Storesøster er ferdig på barneskolen og snart begynner på ungdomsskolen. En ny fase venter, men aller først har vi innspurt de siste ukene med ikke mindre enn tre dansekonkurranser! Først ut er NM til helgen. Hvis noen skulle ønske komme og se på anbefaler jeg lørdag 25.mai, og stedet er Oppsal Arena!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s