En tur til Atlanta

Forrige fredag dro jeg til Atlanta på jobb. En Microsoft konferanse skulle utforskes og kunnskap tilegnes. Så da var vi tre stykker som dro dit fra jobben, og brukte dagene våre på Georgia World Congress Center. Det gikk ganske smooth over med formiddagsflyet, selv om flyet fra Oslo til London var kraftig forsinket. Jeg rakk flyet videre rød i ansiktet og hivende etter pusten, og landet fint på kvelden USA-time. Dessverre tok det jo vinter og votter gjennom pass-kontrollen. Atlanta har noe som heter Marta, som er kollektiv-transport ala buss og t-bane. Jeg kom meg til Domestic via gratis shuttle, og så kastet jeg meg på Marta inn til stoppet bare et kvartal fra hotellet mitt.

Hotellet jeg bodde på het The American Downtown (DoubleTree Hilton) – et historisk hotell som blant annet var det første som tillot fargede å bo der sammen med hvite, og det viste seg å ligge ganske midt i smørøyet i Downtown. Vi ble aldri helt kloke på byen, og det var ikke helt lett å orientere seg. Denne bydelen har den største andelen av parkeringshus jeg noen gang har sett! Men altså – kort unna hotellet lå Peachtree street med spisesteder som Hard Rock Cafe og diverse utesteder, på den andre siden lå den olympiske parken, Atlanta Sky View (pariserhjul) og nok en gate – Marietta street – med utesteder og spisesteder. Bak der igjen, ved siden av CNN og Mercedes-Benz arena lå konferanseanlegget, og det skal jeg si deg var litt av et anlegg. Å gå fra C til B-bygget tok nemlig et kvarter (!).

Første dagen pøste regnet ned – på den eneste fridagen – og da benyttet vi muligheten til å shoppe litt. Vi leide bil og reiste ca 45 minutter nordover fra Atlanta – til North Georgia Premium Outlet. Der ble det litt storshopping på hu mor… På vei tilbake lettet været og gutta bestemte seg for å løpe litt (gale folka), så vi stakk til Piedmont Park i Midtown – der jeg kjøpte kaffe og tuslet rundt og kikket på gamle sørstatshus og videre inn i parken hvor jeg også likesågodt betalte meg inn i den botaniske hagen. Og hallo dere, den anbefales om du noen gang er i Atlanta – for et kult sted!

Vi fikk de fleste måltidene på konferansen (og ikke akkurat å skryte av), men middagene litt sent på kveld sto vi for selv – det vil si valgte restauranter og der var vi ganske flinke. Først spiste vi bison på Ted’s Montana Grill rett ved hotellet, så hadde vi steinovnsbakt pizza på Max’s coal oven Pizzeria, og siste kvelden skulle vi ha booket bord på Alma Cocina – som var stappfull en mandags kveld! Så vi måtte vente en god stund på bord, men det var verdt det.

Så selv om det var lange dager på konferansen og litt ekstra jobbing på kvelden så syntes jeg at jeg fikk med meg en god del på de tre dagene jeg var der. Rar by, Atlanta, men litt sjarmerende også. Vi ble også anbefalt å sjekke ut Atlantic Station, men det rakk vi aldri…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s