Ferieglimt – del 2, DISNEYLAND PARIS

Disneyland. Det forgjettede land, nærmest. 
Jentene har gledet seg enormt, og under alle timene i bil disse to ukene var det under disse fire timene fra Lyon til Paris at de var mest utaålmodige. Så var vi endelig fremme. 
Jeg tror jeg gledet meg like mye som jentene, og det imponerte meg veldig hvor gjennomført alt var. Nesten som å komme inn i et eventyr, rett og slett. Jeg tror vi fikk gjort det meste, men dessverre var det også noen ting som var stengt og til oppussing. Det gjaldt blant annet Star Wars, soverommet til Belle og udyret i slottet, berg og dalbanen i Frontier Land og en del ting til, men lista på hva vi fikk gjort og sett er veldig mye lengre. Noen av høydepunktene var ‘A small world’ der syngende og dansende dukker fra hele verden underholdt oss, Peter Pan der vi fløy avgårde gjennom London og Never-Neverland, Pirates of the Caribbean der vi seilte gjennom piratlandsbyen og endte med plask. Storesøster tok Space Mountain alene og var overbegeistret, og berg og dalbanen til Indiana Jones fikk også tommel opp – men de var Lillesøster for liten til å ta. For jentene var det også (selvsagt) stort å møte prinsesse Ariel i egen person – for oss voksne var det litt voldsomt med 70 minutters ventetid for to minutter med prinsessa, men nå er det hvertfall gjort.
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 Dag to startet vi med Walt Disney Studios parken. 
Vi startet også med å ta karusellen Hollywood Towers hotell – som jeg sa ja til før jeg visste hva det gikk ut på – og så døde jeg et par ganger i den. Lillesøster og Storesøster ELSKET den. Jeg holdt stort sett øynene lukket og klamret meg fast til setet – jeg mener, fallende heiser er ikke akkurat favoritten…. Likevel – karusellen var en av de desidert beste jeg har vært i noensinne!
 Vi var bare i parken til etter lunsj, så vi fikk ikke med oss hele – men kanskje det viktigste – som nevnt karusellen over, togturen Behind the scenes med demonstrasjoner av filmeffekter innen både vann og ild, Ratatouille der vi ble like små som Remy og Armageddon, der vi fikk være med på «innspilling» av en scene i Armageddon. Veldig gøy!

To lange dager, men vi hadde det kjempegøy og var ganske så heldige med været!
Vi avsluttet dag nummer to (etter tretten timer!) med fyrverkeriet og showet på slottet. 
 Au revoir!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s